Presă

Despre noi în presă

Proiectele noastre ne fac să fim entuziaști de fiecare dată. Ne bucurăm să vedem că și presa își arată interesul față de ele și față de misiunea asociației de a crește gradul de fericire al românilor. Cei de la Gândul au vrut să afle de ce sunt românii nefericiți Cei de la Click pentru Femei au stat de vorbă cu Mălina  Am vorbit la TVR despre Institutul pentru Fericire Am fost și la Ora de [..]

Programul National de Educatie pentru Fericire in presa

In ianuarie 2014 am inceput "Programul National de Educatie pentru Fericire", prin care rapandim fericirea in mai multe orase din tara. Dupa cum iti poti imagina, prietenii nostri din presa au aflat despre evenimentele noastre si au povestit si ei mai departe, ajutandu-ne sa extindem dezbaterea despre fericire. Evenimentul Zilei a anuntat deschiderea Programului Si Romania TV a vorbit despre asta 9AM au scris despre cursurile de fericire Am vorbit despre fericire la Digi 24 [..]

Conferinta despre fericire in presa

In octombrie 2013 a avut loc o premiera pentru Romania si Europa de Est: a avut loc prima Conferinta despre Fericire din regiune! Am strans sute de participanti dornici sa afle mai multe despre "secretele fericirii" si cum le poti aplica in viata de zi cu zi. Iar interesul prietenilor nostri din presa nu a intarziat sa apara. Au scris despre noi: Adevarul Romania Libera Realitatea.net Evenimentul Zilei Revista Biz Cariere Sapte Seri Kudika Wall Street Revista de Povestiri Koolhunt Romania [..]

Happy Movie in presa timisoreana

Timisoara a fost buna cu noi, bloggerii si majoritatea jurnalistilor chemati la eveniment a raspuns pozitiv. Asa ca, am avut parte de promovare frumoasa:  TM Events a preluat comunicatul de presa  All Events au dat si ei informatii despre eveniment  TM Press a povestit despre Happy Movie  Marele Ecran a spus ca ne mai asteapta  Asociatia ASSEUT le-a povestit membrilor despre venirea noastra , nu doar o data sau de doua ori,   ci de [..]

Happy Movie in presa din Ploiesti

Happy Movie a venit la Ploiesti pe 8 decembrie. Le multumim in primul rand celor de la televiziunea locala, pentru reportajul facut atat inaintea evenimentului, cat si dupa [..]