Presă

Project Happiness, in presa din Radauti

Tocmai am incheiat Project Happiness in Radauti, in fata unui public de aproape 600 de persoane, liceeni sau profesorii lor.  Multumim partenerilor sau jurnalistilor care au preluat informatiile date:    Radauti Ziar a scris despre noi atat in editia online cat si in cea print  Monitorul Suceava a oferit informatii despre eveniment Si da! Am aparut si la televiziunea locala  Iar partenerii nationali au dat si ei datele [..]

Happy Movie in presa ieseana

In Iasi am avut mari probleme cu scaunele ..... venisera prea multi oameni! In afara de asta, am avut un sprijin excelent din partea bloggerilor, in special din partea Andreei Marc, multumim!  Anca Gilca a scris despre noi  Iasi in Oras au dat si eu vestea evenimentului  Emilian Stan a preluat informatiile Bineinteles, si Andreea Marc a povestit despre Happy Movie  AltIasi.ro a anuntat cititorii despre venirea Happy Movie  Roxana Holban a scris si ea despre [..]

Happy Movie in presa olteneasca

In Craiova, am avut un public excelent! De abia asteptam sa revenim la olteni, se pare ca le plac dezbaterile despre fericire:  Cel mai mare forum din tara, Craiova Forum, a preluat informatiile noastre.  Nextime ne-a facut poze excelente ale difuzarii!  Si bloggerul Daniel Botea ne-a surprins foarte placut cand ne-a trimis articolul pe care il scrisese despre [..]