Institutul pentru Fericire

Înainte de a învăța despre literatură sau matematică este esențial să știm cine suntem noi și care este rolul nostru în acest univers.  Institutul pentru Fericire este locul de legătură și întâlnire al oamenilor pasionați de dezvoltarea lor personală cu obiectivul de a deveni în fiecare zi tot mai fericiți.  Noi oferim cadrul potrivit prin programe educaționale bazate pe înțelegerea de sine, pe cultivarea compasiunii, [..]

Conferinta despre Fericire

Conferința despre Fericire este evenimentul organizat în octombrie 2013 cu obiectivul de a strânge împreună oameni pasionați de dezvoltare personală și de a promova la nivel național conceptele educației pentru fericire.  Pe 5 și 6 octombrie, peste 300 de persoane au participat la conferință. Evenimentul va reveni cu recurență [..]

Programul Național de Educație pentru Fericire

Programul Național de Educație pentru Fericire este organizat anual în mai multe orașe din România. Structura lui este îmbunătățită cu fiecare ediție, în funcție de feedbackul primit din comunitățile pe care le servește.  Programul a început în 2014 în 5 [..]

Cursuri externe

Cursurile externe se desfășoară în funcție de cererile din partea comunităților sau companiilor.  În anul 2014, trainerii asociației au organizat ateliere de lucru, sesiuni de coaching sau difuzări de documentare atât în companii precum HP sau Accenture, cât și în comunități defavorizate:  Copii din comunitatea din Ciocănești au benecificiat de o serie de coaching de grup.  Studenții Universității Alternative au participat [..]

Festivaluri si caravane

În fiecare an, participăm la evenimente de stradă din București în care organizăm activități educaționale pentru cei prezenți:  Suntem prezenți la Zilele Culturale Adfel, în luna august Suntem prezenți la Street Delivery în luna [..]