Scrisoare deschisa catre doamna Elena Udrea
publicat la: 22 Sep. 2016 | Autor: Malina Chirea

Doamnă Udrea, am constatat cu suprindere decizia dumneavoastră de a deschide un Institut al Fericirii în România, din moment ce un Institut pentru Fericire deja există de peste 3 ani. În actualul Institut al Fericirii, ce își are sediul în București, au primit sprijin emoțional, prin cursuri, difuzări de documentare, terapie psihologică sau dezbateri, peste 30.000 de români. De asemenea, suntem angrenați în evenimente organizate pe [..]

Ne marim echipa cu un om bun intr-ale marketingului!
publicat la: 18 Iun. 2015 | Autor: Malina Chirea

Dragi prieteni,  pentru ca tot crestem mari si frumosi, suntem acum in cautarea unui om de marketing si PR.  Ne dorim ca omul cu care colaboram sa fie:  * cu experienta in domeniul mkt si PR de minim 3 ani  * pasionat de ceea ce face  * un fan al dezvoltarii personale  * o persoana vesela si pozitiva  * un om implicat in ONG-uri (ca experienta de munca sau voluntariat)  Noi suntem o echipa unita, mai mult prieteni decat colegi, cu ambitia de a [..]

Coordonator de Comunitate Online @ Institutul pentru Fericire
publicat la: 23 Ian. 2015 | Autor: Malina Chirea

Institutul pentru Fericire & Motivonti se infratesc si avem nevoie de un om cu care sa crestem impreuna!  Despre tine: - tanar /a cu profil antreprenorial - iti place sa scrii si sa practici dezvoltare personala -iti asumi taskuri si deadline-uri. - bun organizator - cineva care vrea sa ne fie si prieten, coleg si caruia ii plac oamenii.  - om creativ si conectat la noul social. Experienta anterioara: - ai un blog (cunostinte de wordpress). - activezi intr-o [..]

Internship @ Institutul pentru Fericire
publicat la: 23 Ian. 2015 | Autor: Malina Chirea

Ne căutăm ajutor de seamă! Un intern care să ne fure inima în cele trei luni de probă și alături de care să construim apoi o comunitate frumoasă în jurul Institutului. Dacă... - iti doresti sa cresti odata cu Institutul pentru Fericire - esti o persoana care vrea sa schimbe in bine lumea in care traieste - esti o persoana cu idei si teluri inalte - esti o persoana foarte bine organizata - esti o fire deschisa, iti place sa cunosti oameni si sa interactionezi cu ei - esti [..]

Initiativa pentru Fericire cauta fundraiser!
publicat la: 08 Aug. 2014 | Autor: Malina Chirea

Considerăm că atitudinea potrivită este esențială. Vrem, așadar, să lucrăm cu o persoană tonică, proactivă, cu poftă de viață, asertivă, perseverentă, pasionată de dezvoltarea ei personală, care ințelege importanța fericirii pentru oameni și vrea să contribuie la o lume mai bună.  În plus, suntem încântați să lucrăm cu cineva care știe ce înseamnă fonduri europene, norvegiene, campanie creativă de strângere de fonduri, [..]