Emotiile conduc la actiune
publicat la: 14 Mai. 2014 | Autor: Raluca Apostol

11even Experiences Bucuresti are loc joi, 22 mai 2014 incepand cu ora 17.30 la cinema Studio. Evenimentul face parte din seria de evenimente nationale 11even desfasurate in 11 orase din Romania in luna mai. Anul acesta, emotiile conduc la actiune. Ultimele 6 orase se pregatesc pentru eveniment: Ploiesti si Cluj Napoca (15 mai), Sibiu (16 mai), Bucuresti (22 mai), Brasov (29 mai) si Oradea (30 mai). Evenimentele 11even sunt create pentru a deschide mintea si sufletul participantilor, pentru a [..]

Redirectioneaza 2% pentru fericire
publicat la: 06 Mai. 2014 | Autor: Admin

Redirectioneaza 2% din impozitul platit statului si ajuta-ne sa ducem fericirea in 10 scoli din Romania Fericirea a devenit un domeniu indelung cercetat si analizat la nivel mondial. Studiile prezinta niste statistici ingrijoratoare pentru noi: Romania este cea mai nefericita tara din lume (intr-un studiu facut pe 58 de tari in 2011), iar 1 din 7 adolescenti s-a gandit la sinucidere. Si pe noi ne ingrijoreaza aceste statistici, asa ca vrem sa continuam Programul National de Educatie [..]

RomaniaPozitiva.ro duce Binele spre actiune
publicat la: 25 Mart. 2014 | Autor: Raluca Apostol

Dupa 8 ani de impartasit stiri de bine despre lucrurile bune care se intampla in tara noastra, platforma de informatie si educatie pozitiva RomaniaPozitiva.ro va fi mai aproape de cititorii celor peste 11.000 de articole, printr-un concept nou si un design imbunatatit. „Ne dorim ca exemplele pozitive de pe RomaniaPozitiva.ro sa ii inspire pe cititorii nostri sa fie mai curiosi si atenti. La fel ca pana acum, vom continua sa oferim vizibilitate cazurilor de buna practica si [..]

De Ziua Mondiala a Fericirii, iti propunem ceva :)
publicat la: 19 Mart. 2014 | Autor: Malina Chirea

Maine este Ziua Mondiala a Fericirii!​ In 2012, Organizatia Natiunilor Unite a decretat ca 20 martie va deveni ZIUA MONDALA A FERICIRII! :)  Noi iti propunem sa o sarbatorim impreuna: foloseste reteaua preferata de socializare, pune un status in care sa spui ce anume te face fericit/a si adauga hashtagul #ziuafericirii.*  *Daca ai si o poza in postul respectiv, este excelent!   In felul asta, vom urmari cei ati postat si vom compila toate informatiile [..]

Body Mind Spirit Festival
publicat la: 12 Feb. 2014 | Autor: Raluca Apostol

Body Mind Spirit Festival, cel mai complex eveniment de dezvoltare personala, aflat la cea de a XIII-a editie, isi deschide portile in perioada 14-16 februarie 2014, la Sala Palatului din Bucuresti. Festivalul iti ofera posibilitatea de a-ti schimba modalitatea de a gandi, de a simti si de a trai avand ca rezultat o viata mai frumoasa, mai echilibrata, mai implinita. In cadrul festivalului poti gasi companii cu produse naturiste, cosmetice naturale, aparatura pentru sanatate de uz [..]