Cautam gazda pentru Institut!
publicat la: 19 Dec. 2013 | Autor: Malina Chirea

Dragii nostri,  noul an aduce o oportunitate noua de a lucra in echipa Initiativa pentru Fericire!  Sediul nostru frumos si colorat isi cauta gazda prietenoasa ca sa facem lucruri mari din 2014!  Omul pe care il dorim alaturi de noi este asa:  O persoana care stie bine SM.  Un om foarte bun intr-ale promovarii, in special online sau offline guerrila stuff, care sa aiba si aptitudini de sales. Ar trebui sa fie o persoana implicata in dezvoltare personala sau [..]

Conferinta despre Fericire a fost un succes, multumim!
publicat la: 16 Oct. 2013 | Autor: Malina Chirea

Cu peste 95% feedback-uri pozitive, putem conclude ca prima editiei a Conferintei despre Fericire a fost un succes.  Puteti urmari pozele facute pe parcursul celor 2 zile, pe adresa noastra de Facebook, aici.  In scurt timp, vom face publice si filmarile. Acum lucram la montaj si revenim cu ele in zilele [..]

Peste 3 zile va avea loc prima Conferinta despre Fericire din Estul Europei!
publicat la: 02 Oct. 2013 | Autor: Malina Chirea

Peste 3 zile va avea loc prima Conferință despre Fericire din Estul Europei   Pentru prima dată în România, la București se va organiza Conferința despre Fericire, un proiect al Asociației Inițiativa pentru Fericire. Pe 5-6 octombrie, la Universitatea Româno-Americană din București, sute de români sunt așteptați să ia parte la evenimentul în care vor fi discutate ultimele descoperiri din domeniul psihologiei pozitive, știința care studiază [..]

Conferinta despre Fericire si Centrul Seeds for Happiness devin parteneri!
publicat la: 26 Sep. 2013 | Autor: Malina Chirea

Conferinta despre Fericire, care se va desfasura pe 5 si 6 octombrie in Bucuresti, tocmai a incheiat un nou parteneriat cu Centrul Seeds for Happiness.  In cadrul acestui parteneriat Centrul va sustine atelierul de lucru al lui Eiji Shimizu, cu subiectul: Secretele fericirii.  Astfel, Centrul Seeds for Happiness se alatura Incubator 107, Editura Humanitas, Editura Herald si Institutului pentru Fericire in calitate de sustinatori si parteneri ai Conferintei pentru Fericire.  Mai [..]

Mai sunt doar 2 zile de Early Bird!
publicat la: 18 Sep. 2013 | Autor: Malina Chirea

Mai aveti doar 2 zile la dispozitie pentru a va cumpara bilete la prima Conferinta despre Fericire din Estul Europei!  Conferinta va avea loc pe 5 si 6 octombrie la Bucuresti, in cadrul Universitatii Romano-Americane, si este organizata de Asociatia Initiativa pentru Fericire.  Printre vorbitorii confirmati sunt:  Vanessa King, CoFondator al Action for Happiness, cel mai mare ONG din lume care trateaza fericirea. Vanessa este de asemenea unul dintre cei mai buni facilitatori din [..]