La București va avea loc prima Conferință despre Fericire din Estul Europei!
publicat la: 03 Sep. 2013 | Autor: Malina Chirea

Pe 5-6 octombrie, la Universitatea Româno-Americană din București, Asociația Inițiativa pentru Fericire va organiza prima Conferință despre Fericire din Estul Europei. Cu 4 speakeri internaționali și o persoană publică ce urmează a fi anunțată, Conferința dorește să prezinte unele dintre cele mai recente descoperiri în materie de studiu al fericirii. Fericirea a devenit un domeniu de studiu încă din anii 80, în prezent fiind o materie predată la [..]

Lansam Institutul pentru Fericire
publicat la: 10 Iul. 2013 | Autor: Malina Chirea

Luni, 1 iulie, începând cu ora 18.30 Asociația Inițiativa pentru Fericire va lansa primul Institut pentru Fericire din Sud-Estul Europei. Acesta își va desfășura activitatea în str. Avrig, nr 29, locația fostei cafenele Tabiet și va fi locul unde se pot întâlni persoanele pasionate de dezvoltare personală și dornice să înțeleagă mai bine care sunt factorii care îi fac fericiți. Institutul va fi compus din spațiu de evenimente, [..]

Noua pagina de Facebook a IPF!
publicat la: 10 Iul. 2013 | Autor: Malina Chirea

Incepand cu ziua de astazi, pagina de Facebook a Asociatiei Initiativa pentru Fericire, numita The Institute for Happiness, se va muta la o alta adresa! Va asteptam pe Facebook, pe pagina Intiativa pentru Fericire.  "Am luat aceasta decizie pentru ca ne dorim ca publicul roman sa inteleaga fara rezerve ca actiunile intreprinse de asociatia noastra sunt 100 % romanesti si pentru un public autohton." a declarat presedintele asociatiei, Malina Chirea.  Pe pagina in cauza vor fi publicate [..]

Hedi Hoka vine la Happy Movie Cluj!
publicat la: 29 Mart. 2013 | Autor: Malina Chirea

Suntem mandri si incantati sa anuntam prezenta la evenimentul Happy Movie Cluj a lui Hedi Hoka, doctor în psihologie, “ambasador al fericirii și al echilibrului viaţă-muncă”, după cum a fost numită de un post național de televiziune. Hedi va discuta impreuna cu participantii despre fericire si care sunt cauzele, manifestarile si avantajele ei.  Hedi Hoka se ocupă de modelarea comportamentelor umane, este coach, predă la Universitatea Babes-Bolyai, din Cluj, [..]

Lansam Programul National de Educatie pentru Fericire
publicat la: 20 Mart. 2013 | Autor: Malina Chirea