Internship @ Institutul pentru FericireNe căutăm ajutor de seamă! Un intern care să ne fure inima în cele trei luni de probă și alături de care să construim apoi o comunitate frumoasă în jurul Institutului.

Dacă...

- iti doresti sa cresti odata cu Institutul pentru Fericire
- esti o persoana care vrea sa schimbe in bine lumea in care traieste
- esti o persoana cu idei si teluri inalte
- esti o persoana foarte bine organizata
- esti o fire deschisa, iti place sa cunosti oameni si sa interactionezi cu ei
- esti dedicat, creativ, intraprenor

si, nu in ultimul rand... pasionat de dezvoltare personala, atunci trimite-ne un email cu CV și fericire ( nu ne plac emailurile care vin doar cu CV... :( ), pana la 30 ian 2015, pe adresa malina.chirea@ipf.ro.

*internship-ul este tip part-time, pe o perioada de trei luni, cu posibilitate de continuare platita.

Ce vei face: 

- mici taskuri administrative

- organizare si gazduire de evenimente

- vei tine legatura cu comunitatea si vei contribui activ la cresterea ei

- vei fi incurajat sa participi cu idei la strategia de crestere a institutului 

---

Despre noi:

Institutul pentru Fericire exista pentru a crea o cu totul altă realitate: una în care fiecare om este valorificat pentru potențialul și talentul său, una în care colaborarea este firească și grija pentru comunitate vine ca o înțelegere a propriilor nevoi.

Obiectivul nostru este sa creăm și să facilităm programe educaționale bazate pe înțelegerea de sine, pe cultivarea compasiunii, flexibilizarea mentalității, creșterea stimei de sine. Într-un „cuvânt”: înțelegerea și practicarea fericirii.

Suntem infiintati in 2013 si pana in momentul de fata peste 2000 de persoane au beneficiat de cursurile si evenimente noastre: ateliere de lucru, coaching, difuzari de documentare, seri de carte, meditatie, yoga, actiuni de strada, etc.Articole Similare