Lansam Programul National de Educatie pentru Fericire

Pe 28 Iunie 2011, Organizatia Natiunilor Unite decreta 20 martie ca fiind Ziua Mondiala a Fericirii. Astazi, 20 martie 2013 este deci PRIMA zi mondiala a fericirii din istoria lumii! Noi, cei de la Asociatia Initiativa pentru Fericire, marcam aceasta zi asa cum se cuvine:

Lansam primul Program National de Educatie pentru Fericire din Romania!

Obiectivul nostru prin intermediul acestui program este sa punem focusul oamenilor asupra lucrului pe care cu totii ni-l dorim, dar putini in constientizam: fericirea. Programul este compus din 2 parti, prima ce se va desfasura pana in Octombrie 2013, se refera la actiuni de promovare a fericirii. A doua parte va fi compusa in mod exclusiv din intalniri, evenimente si dezbateri cu elevi de liceu, studenti sau membrii ai comunitatii. Incepem cu 5 orase, si peste 10 000 de persoane, dar putem creste cu usurinta acest numar, daca primim cereri de inregistrare din partea diferitelor scoli sau universitati.Aceastea fiind spuse, va invitam sa ne urmariti pe site-ul nostru, program.ipf.ro,  unde vom posta in mod constant materiale cu si despre fericire!