Termeni și conditiiToate preturile afisate pe site sunt exprimate in lei si includ TVA (24%). 

Informatii legale

Continutul acestui site (descrieri, caracteristici, imagini, preturi, forma de prezentare etc.) nu poate fi reprodus sau utilizat fara acordul in scris al proprietarului acestui site. 

In cazul tentativei de utilizare frauduloasa a Site-ului, The Institute for Happiness va intreprinde toate demersurile necesare cerute de organele abilitate si va furniza datele cerute de catre autoritati.


DATELE PERSONALE

Pe site-ul www.instituteforhappiness.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. The Institute for Happiness nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre The Institute for Happiness numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc.
Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.